Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο κόκκινος Power Ranger συνελήφθη για φόνο με σπαθί

Ο Ricardo Medina δολοφόνησε τον συγκάτοικο του

Ο πρώην Power Ranger, Ricardo Medina, συνελήφθη από τις αρχές του Λος Άντζελες με την ...κατηγορία ότι δολοφόνησε τον συγκάτοικο του, Joshua Sutter, με ένα σπαθί.

Ο Sutter βρέθηκε μαχαιρωμένος το απόγευμα του Σαββάτου και σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ήταν ο 36χρονος Medina που ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό, ενώ παρέμεινε στο σπίτι μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί εκεί.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι υπήρξε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών πριν το φονικό. Μετά το περιστατικό, ο Medina πήγε στο δωμάτιο του και αφού ο Sutter τον ακολούθησε, ο ηθοποιός, τον μαχαίρωσε στο στομάχι με ένα σπαθί που είχε. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης ήταν και η κοπέλα του δράστη. Ο άτυχος συγκάτοικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Ο Medina είχε τον ρόλο του κόκκινου Power Ranger στην ομώνυμη σειρά το 2002, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές άλλες σειρές, όπως το «ER» και το «CSI: Miami». Προς το παρόν, ο 36χρονος βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ του ορίστηκε εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.