Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Διαμαρτύρονται οι γερμανοί για την απαγόρευση της… κτηνοβασίας!


Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε ...
η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση....
που το ζώο τραυματίζεται.

«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.

Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.

Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

Η Ευρώπη των παιδεραστών και των κτηνοβατών!

Στη Γερμανία δεν υπάρχουν περιορισμοί σε ό,τι αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων. 

Οι φιλόζωοι που διαφωνούν με την κατάσταση ως έχει σήμερα κατόρθωσαν να έχουν συνάντηση με εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, προς τον οποίον εξέθεσαν τις απόψεις τους, και ο οποίος υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα.

Παρόλο που η κτηνοβασία υπήρξε θέμα ταμπού για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διάφορες οργανώσεις ζωοφιλικές έχουν δραστηριοποιηθεί με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σχετικά με την κτηνοβασία, μια πρακτική που δεν είναι παράνομη. «Στη Γερμανία μπορεί κάποιος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ένα ζώο χωρίς να ανησυχεί»,δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδίας των φιλοζωικών οργανώσεων (Deutscher Tierschutzbund).

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ελβετική εφημερίδα Le Matin μιλά για «οίκους ανοχής» με ζώα στη Γερμανία καθώς και για ένα εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ζώων για σεξουαλική εκμετάλλευση! Αυτό που είναι σίγουρο για την Claudia Lotz, εκπρόσωπο του παραρτήματος Βερολίνου της ομοσπονδίας εναντίον του βιασμού ζώων (ΒΜΤ), «όλα τα είδη ζώων από χάμστερ μέχρι φίδια και από σκυλιά μέχρι άλογα, όλα υπήρξαν θύματα βιασμού από ανθρώπους.

Στο καταφύγιο της Βρέμης, την «Κιβωτό του Νώε», έχουμε φιλοξενήσει και περιθάλψει πολλά κακοποιημένα ζώα. Ένα παράδειγμα είναι ένα Τσιουάουα που βιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στα γεννητικά του όργανα».

Το βιβλίο «Βασανισμός των ζώων: η σιωπή» (Verschwiegenes Tierleid) μιλά για το θέμα αυτό. Κάνει επίσης έναν απολογισμό για τη σεξουαλική βία που ασκήθηκε εναντίον των ζώων. Μιλά, για παράδειγμα, για έναν άνδρα 45 χρόνων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία να βιάζει ένα γουρούνι στον ζωολογικό κήπο Wilhelma της Στουτγάρδης.

Τον περασμένο Αύγουστο η ομοσπονδία εναντίον του βιασμού ζώων (ΒΜΤ) οργάνωσε μιαν εκδήλωση για να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Η βιομηχανία του σεξ με ζώα προετοιμάζεται για ενδεχόμενη απαγόρευση της κτηνοβασίας στη Γερμανία. Κυκλοφόρησαν ήδη φουσκωτά υποκατάστατα ζώων για σεξουαλικούς σκοπούς.

Απορία  ιστολογίου: Σε αυτή την Ευρώπη θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα; Ποιά σχέση μπορεί να έχει ο Ελληνικός πολιτισμός με αυτά τα σιχάματα; Πώς μπορούμε να τους ανεχόμαστε από τος κτηνοβάτες (και τους παιδεραστές, για να μην ξεχνάμε τα τεράστια κυκλώματα παιδεραστίας που πριν μερικά χρόνια ακούμπησαν ανώτατους πολιτικούς και κυβερνητικούς του Βελγίου) να μας υποδεικνύουν πως θα ζήσουμε;




Πηγή:kostasxan.blogspot.com