Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χαλκίδα: Τον άφησαν ελεύθερο και συνέχισε να αρπάζει τσάντες

Είκοσι ημέρες πέρασαν από τη σύλληψη ενός 37χρονου για τρεις αρπαγές τσαντών και μια απόπειρα που είχε διαπράξει στη Χαλκίδα μαζί με ...έναν 27χρονο συνεργό του, αλλά πέρασε ξανά το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τον ίδιο λόγο.

Ο… αμετανόητος τσαντάκιας, που είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης, συνέχισε τα ίδια και συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν αποπειράθηκε να αποσπάσει την τσάντα μιας 46χρονης. Μάλιστα, την Πέμπτη είχε αρπάξει την τσάντα μιας 58χρονης με 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και την Τρίτη την τσάντα μιας 32χρονης που είχε μέσα μόνο έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Στην περίπτωση της Πέμπτης, ο 37χρονος είχε και συνεργό τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται. Ήδη, ο… «καθ’ έξιν» τσαντάκιας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του.