Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για εκατοντάδες διαπλεκόμενους

Πολύ δουλειά για το ΣΔΟΕ και την Οικονομική Αστυνομία με την ανάληψη της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φάκελοι ...βγαίνουν από τα συρτάρια & ξεσκονίζονται με στόχο μέσα στο Φεβρουάριο να είναι έτοιμα εκατοντάδες πορίσματα, τα οποία σε πρώτη φάση θα παραδοθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς προκειμένου να εξεταστεί η επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο φόβος της κυβέρνησης είναι πως άνθρωποι που έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος, ζημιώνοντας σε μεγάλο βαθμό το Ελληνικό Δημόσιο, θα επιχειρήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό μαζί με τα κλεμμένα, πριν προλάβουν οι έλεγχοι να ολοκληρωθούν και να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Έτσι στόχος είναι να δοθούν το συντομότερο οι φάκελοι στη δικαιοσύνη, να επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, να δεσμευθούν τραπεζικοί λογαριασμοί & στη συνέχεια χωρίς άγχος για τη διαφυγή των παραβατών οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των ερευνών και στη βεβαίωση των προστίμων και την επιβολή ποινών.