Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Πανίκας ντυμένος… Μέρκελ, δίνει οδηγίες στον Αλέξη (βίντεο)

Στο παρελθόν είχε κάνει αίσθηση όταν είχε εμφανιστεί ως Ζορό, σε μια “ανάλαφρη” επιλογή, φέτος ωστόσο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φρόντισε... να συνδυάσει την αποκριάτικη αμφίεση του με ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, τον Αλέξη Τσίπρα και όχι μόνο.

Ντύθηκε λοιπόν Άνγκελα Μέρκελ και στο πλαίσιο ενός σκετς που οργάνωσε, άρχισε να δίνει οδηγίες στον πρωθυπουργό, τον ρόλο του οποίου είχε επωμιστεί συνεργάτης του, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα και προς όλους τους πολιτικούς χώρους. “Παρών” στην υποτιθέμενη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Για την ενέργειά του αυτή, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: “Ήταν η ώρα, ενωμένοι οι Έλληνες να στείλουμε ένα μήνυμα. Ότι οι Έλληνες θέλουν να ζήσουν και θα ζήσουν. Και όπως έχει πει ένας πολύ μεγάλος πολιτικός: Οι ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες. Νομίζω ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος, μέσα σε ένα πνεύμα συνεννόησης, μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες και η ελπίδα είναι μπροστά μας”.
Πηγή : news247.gr