Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η αποκάλυψη της Πρωτοψάλτη: «Της έκοψε το κεφάλι και το…»

Μία συνέντευξη αποκάλυψη! Η διάσημη τραγουδίστρια Άλκιστης Πρωτοψάλτη σε τηλεοπτική εκπομπή μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, θυμάται στιγμές και προσωπικά της βιώματα.

Η τραγουδίστρια αναφέρει στην... εκπομπή «Κόσμος ανάποδα»

«Μηδενίστηκε η ζωή μου, αλλά ξανασηκώθηκα! Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Είναι σκληρή η ζωή και ειδικά αν στο δίνει αυτό σε τρυφερή ηλικία σε σημαδεύει», είπε η ίδια σχετικά με την περίοδο που μαζί με την οικογένειά της υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο.

Και εξιστόρησε το συμβάν (με μία κούκλα) που δεν ξεχνά ποτέ, σημαδεύοντας την ζωή της: «Η πιο σκληρή σκηνή ήταν με την κούκλα. Όταν φεύγαμε από την Αλεξάνδρεια, στο αεροδρόμιο, δεν μπορούσαν οι γονείς μου να πάρουν τίποτα μαζί τους, παρά μόνο δύο βαλίτσες. Τα άφησαν όλα. Είχα μια κούκλα, την οποία, όταν φτάσαμε στο τελωνείο, την πήρε ο τελωνειακός, της έκοψε το κεφάλι και το άνοιξε μπροστά μου, για να δει μήπως είχαν κρύψει οι γονείς μου τιμαλφή, μέσα εκεί. Από τότε, δεν ξανάπαιξα με κούκλες».