Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σκότωνε ζώα για σεξουαλική ικανοποίηση

Μια γυναίκα από το Μαϊάμι των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες που επισύρουν ποινή μέχρι και 40 χρόνια φυλάκιση, γιατί σκότωνε ζώα την ώρα που προέβαινε σε σεξουαλικές πράξεις και κινηματογραφούσε τις σκηνές.

Η 28χρονη Sara Zamora αποκεφάλισε.... κότες, χτυπούσε μέχρι θανάτου κουνέλια με σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση και τη δημιουργία φετιχιστικών βίντεο, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι.

Τα αρρωστημένα βίντεο κινηματογραφούνταν στο σπίτι του 54χρονου Adam Redford, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρει ότι σε με ένα ένταλμα σύλληψης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Miami Herald περιέχονται όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες των εγκλημάτων που διέπραξε η νεαρή γυναίκα μαζί με άλλους σε ένα βίντεο με τίτλο «SOS Barn».

Σε αυτό φαίνεται η ίδια και άλλες γυναίκες να βασανίζουν και να σκοτώνουν πολλά ζώα, ανάμεσα στα οποία κότες και κουνέλια, για τη σεξουαλική ικανοποίηση των θεατών τους, όπως αναφέρει η έκθεση.Οι αποτρόπαιες αυτές πράξεις αποτελούν μέρος ενός είδους πορνογραφίας που καλείται «crush», σύμφωνα με την Miami Herald.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η Zamora σε μια σκηνή φαίνεται να ακουμπά τα γεννητικά όργανα ενός άντρα με το αριστερό της χέρι, ενώ την ίδια ώρα «έκοβε το λαιμό μιας κότας με ψαλίδια για θάμνους».

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή της.


Αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κακοποίηση ζώων, κάθε μία από τις οποίες επισύρει ανώτατη ποινή πέντε χρόνια φυλάκιση.