Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΠΑΜΕ: Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές της Χρυσής Αυγής

«Οι νέες απειλές και οι προκλήσεις της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής απέναντι στο ΠΑΜΕ και στα σωματεία που συσπειρώνονται σε αυτό, δεν μας τρομοκρατούν» απαντά το ΠΑΜΕ στις προκλητικές δηλώσεις του... πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα και υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Περικλή Μουλιανάκη.

«Αυτοί οι λακέδες του ΠΑΜΕ θα εξαφανιστούν» είπε σε εκδήλωση της οργάνωσης στο δημαρχείο Περάματος, μπροστά στους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο. «Αυτούς θα τους τελειώσουμε και αυτό σας το υποσχόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

Το ΠΑΜΕ, με ανακοίνωσή του, απαντά στις απειλές ότι «είμαστε σταθερά δεμένοι στο ταξικό μας καθήκον. Στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργατών απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση των αφεντικών, των μεγαλοεργολάβων της ζώνης και των εφοπλιστών που η Χρυσή Αυγή ως δολοφονικό όπλο του συστήματος δίνει εξετάσεις και υπερασπίζεται. Με το δυνάμωμα της οργάνωσης του, το εργατικό-λαϊκό κίνημα με τα σωματεία και τους φορείς του, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι, να απομονώσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και να τη στείλουν στον απόπατο της ιστορίας».