Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Yποψήφιος ευρωβουλευτής στη Θράκη βγάζει λόγο μόνος του, σε άδεια πλατεία [βίντεο]

Ενας νέος συνδυασμός διεκδικεί την είσοδο του στην ευρωβουλή και έτσι οργάνωσε την καθιερωμένη προεκλογική του εκδήλωση, το πρωί της Κυριακής, που δεν διέφερε σε τίποτα από αυτές των άλλων γνωστών κομμάτων.

Στήθηκε λοιπόν..., η μικροφωνική εγκατάσταση στην πλατεία της πόλης, ο βασικός ομιλητής πήρε τη θέση του και άρχισε να αναλύει και να εκθέτει την προγραμματική διακήρυξη του κόμματος. Όλα αυτά, ωστόσο, απευθυνόμενος σε…κανέναν, αφού η πλατεία ήταν άδεια από κόσμο.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους διοργανωτές, οι οποίοι συνέχισαν απτόητοι το έργο τους, αναφερόμενοι, μεταξύ άλλων, με τη δέουσα σοβαρότητα στα μνημόνια, τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών και τη Γερμανία.

Οι περαστικοί και οι ελάχιστοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις γύρω καφετέριες παρακολουθούσαν απορημένοι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από μέλος του κόμματος.

Το κόμμα πάντως, έστω και με αυτό τον τρόπο τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, καθώς μετά το πέρας της ομιλίας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πλησίασαν για να ενημερωθούν και πήραν έντυπο υλικό.
Πληροφορίες από thrakitoday.com