Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κενή η θέση του Τσίπρα στην τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας;

Σύμφωνα με την Αυγή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει με αυτόν τον τρόπο να υπογραμμίσει τη διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τις προτεραιότητες και τους προσανατολισμούς της κυβέρνησης για την... ελληνική προεδρία της ΕΕ.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να μην παραστεί στην τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μέγαρο Μουσικής.

Σύμφωνα με την Αυγή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει με αυτόν τον τρόπο να υπογραμμίσει τη διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τις προτεραιότητες και τους προσανατολισμούς της κυβέρνησης για την ελληνική προεδρία της ΕΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στο γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να αναδείξει την κρίση στη χώρα στη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι με παρέμβαση του πρωθυπουργού αναβλήθηκε η έλευση των ελεγκτών της τρόικας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη. 

Πάντως, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, διευκρίνισε ότι η επίσκεψη στην Αθήνα της αντιπροσωπίας της Ευρωβουλής αναβλήθηκε με δική του πρωτοβουλία.