Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τουρκία: Η κυβέρνηση "ξήλωσε" τους αστυνομικούς διοικητές 16 επαρχιών

Μεταξύ των αστυνομικών διοικητών οι οποίοι απεπέμφθησαν με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών είναι οι διοικητές της αστυνομίας πολλών μεγάλων πόλεων όπως η “Αγκυρα, η Σμύρνη, η Αττάλεια και το Ντιγιάρμπακιρ.

Τις μαζικές εκκαθαρίσεις στους... κόλπους της αστυνομίας εν μέσω του σκανδάλου διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα συνέχισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η τουρκική κυβέρνηση, με την αποπομπή των διοικητών της αστυνομίας 16 επαρχιών, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογκάν.

Μεταξύ των αστυνομικών διοικητών οι οποίοι απεπέμφθησαν με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών είναι οι διοικητές της αστυνομίας πολλών μεγάλων πόλεων όπως η Άγκυρα, η Σμύρνη, η Αττάλεια και το Ντιγιάρμπακιρ.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, απεπέμφθη και ο υπ” αριθμόν δύο της υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας.

Μετά το πρώτο κύμα των συλλήψεων στις 17 Νοέμβρη απεπέμφθησαν εκατοντάδες βαθμοφόρων αστυνομικών. Την Τρίτη, απολύθηκαν 350 αστυνομικοί στην Άγκυρα.