Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Νέα στοιχεία για τη ΧΑ – ενδεχόμενο συμπληρωματικών κατηγοριών

Το υλικό αυτό θα αξιολογηθεί από τις ανακρίτριες, και δεν αποκλείεται να ασκηθούν συμπληρωματικές κατηγόριες κατά των βουλευτών που είναι ήδη υπόδικοι, ενώ νέες κατηγόριες -σύμφωνα με πληροφορίες- μπορεί να αποδοθούν και σε άλλα μέλη της ΧΑ.

Προσηλυτισμό... ανηλίκων, ναζιστική ιδεολογία, εμπρηστικές ομιλίες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, με ευθείες απειλές κατά του κοινοβουλευτικού συστήματος, φωτογραφίες και βίντεο από στρατιωτική εκπαίδευση με πραγματικά όπλα, και εμπρηστικού περιεχομένου ομιλίες στελεχών και βουλευτών της ΧΑ κατά μεταναστών, αλλά και των Εβραίων, περιλαμβάνονται στο ογκωδέστατο υλικό που διαβίβασε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στις ανακρίτριες που χειρίζονται τις έρευνες για το κόμμα.

Το υλικό αυτό θα αξιολογηθεί από τις ανακρίτριες, και δεν αποκλείεται να ασκηθούν συμπληρωματικές κατηγόριες κατά των βουλευτών που είναι ήδη υπόδικοι, ενώ νέες κατηγόριες -σύμφωνα με πληροφορίες- μπορεί να αποδοθούν και σε άλλα μέλη της ΧΑ που έως τώρα δεν εμπλέκονται ποινικά στην υπόθεση.

Το υλικό προέρχεται από τις κατ’ οίκον έρευνες και κατασχέσεις που έγιναν στα σπίτια του Νίκου Μιχαλολιακου, του Ηλία Κασιδιάρη και των βουλευτών Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού.