Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για την άγρια δολοφονία 87χρονης

Την εξιχνίαση της δολοφονίας υπερήλικης γυναίκας, που διεπράχθη τον περασμένο Αύγουστο στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. 

Ως δράστες φέρονται τρία άτομα, δύο... άντρες και μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.

Πρόκειται για έναν 34χρονο υπήκοο Αλβανίας, την 36χρονη Ελληνίδα σύντροφο του και έναν 24χρονο άντρα -συγγενή της 36χρονης-, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χτύπησαν μέχρι θανάτου την 87χρονη γυναίκα, προκειμένου να αρπάξουν από το εσωτερικού του σπιτιού της την σύνταξή της, ύψους 600 ευρώ, και ένα δαχτυλίδι.

«Ο τρόπος θανάτου της γυναίκας ήταν ιδιαίτερα σκληρός», είπε ο διευθυντής ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, παρουσιάζοντας την υπόθεση. Όπως προέκυψε, οι δράστες διέμεναν στην ίδια γειτονιά με την άτυχη γυναίκα και γνώριζαν ότι εκείνη ζούσε μόνη της και ότι συνήθιζε να αφήνει ανασφάλιστη την κεντρική πόρτα του διαμερίσματός της, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες φέρονται ότι διέρρηξαν κατά το παρελθόν τέσσερα σπίτια στη Θεσσαλονίκη, από τα οποία τρία στην Περαία κι ένα στην Άνω Πόλη.