Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λάρισα: Καταδίωξη διαρρηκτών

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών υπηρεσιών της Λάρισας έχουν μπει δυο κακοποιοί που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη όταν δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σταματήσουν για έλεγχο και επιχείρησαν να διαφύγουν με τη μοτοσικλέτα που επέβαιναν.

Σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί ...κατάφεραν να εγκλωβίσουν τη μηχανή και να την ακινητοποιήσουν, βάζοντας χειροπέδες στους δυο επιβάτες της, έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 40χρονο Ρουμάνο που -όπως αποκαλύφθηκε από τη σωματική έρευνα- είχε μέσα στο τσαντάκι του μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Οι δυο άνδρες είχαν μαζί τους ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών και διάφορα κατσαβίδια, πένσες, έναν κάβουρα και γάντια, που κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι έκαναν ή σκόπευαν να κάνουν διαρρήξεις στην περιοχή. Μάλιστα, πάνω τους κατασχέθηκαν 1.340 ευρώ των οποίων η προέλευση ερευνάται. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για απείθεια, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.