Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ένας 27χρονος επιτέθηκε σε 81χρονο στην Ξάνθη

Συνελήφθη χτες το πρωί στη Γενισέα Ξάνθης, ένας 27χρονος με την κατηγορία για ληστεία σε βάρος ενός 81χρονου.

Ο 27χρονος, όπως αναφέρει το seleo.gr, τη Δευτέρα το βράδυ, μπήκε στην... αυλή του σπιτιού του 81χρονου και αφού τον ακινητοποίησε, ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, διάφορα έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, πλην όμως μετά από σχετικές αναζητήσεις στις οποίες προέβησαν οι αστυνομικοί, εντοπίστηκε, λίγη ώρα αργότερα, στη Γενισέα και συνελήφθη.
Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα έγγραφα, το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

Ο δράστης, ο οποίος είχε εργαστεί τις δύο προηγούμενες ημέρες στην κτηνοτροφική μονάδα του 81χρονου, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές. Ο 81χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.