Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ηράκλειο: Βρήκαν τη χασισοφυτεία αλλά έχασαν τον καλλιεργητή

Πρόλαβε να γίνει… λαγός ο 43χρονος που καλλιεργούσε χασισόδεντρα και στο σπίτι του και σε έναν υπαίθριο χώρο σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χερσονήσου, όταν είδε να καταφθάνουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που είχαν πληροφορίες για τις παράνομες… αγροτικές εργασίες του.

Αρχικά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν... πέντε δενδρύλλια κάνναβης που είχαν φτάσει στο γιγαντιαίο ύψος των τριών μέτρων, τα ξερίζωσαν και από την έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν την ταυτότητα του καλλιεργητή. Ο 43χρονος αναζητήθηκε στο σπίτι του, αλλά ούτε εκεί βρέθηκε κι έτσι οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο σπίτι, όμως, κατασχέθηκαν άλλα δυο χασισόδεντρα, 26,5 γραμμάρια φύλλα κάνναβης, 15,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 14,3 γραμμάρια σπόροι που προφανώς είχε σκοπό να καλλιεργήσει.

*** Σε κοινόχρηστο δημοτικό χώρο ενός χωριού του Κιλκίς καλλιεργούσε τη χασισοφυτεία του ένας 36χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών! Στον χώρο κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια ύψους από 1,40 ως 1,60 μέτρου, καθώς και 2,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο καλλιεργητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.