Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Τα 25 ευρώ, αν εφαρμοστούν, αφορούν στα νοσήλια»

Αρχίζει, όπως είπε η υφυπουργός Υγείας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η απογραφή όλων των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ επειδή κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι. 

Η κ. Μακρή υποστήριξε ...ότι οι δήμοι δεν έδιναν τον αριθμό.

Και αναφέρθηκε στον έλεγχο σε πόθεν έσχες που θα γίνει στους γιατρούς όπως εξήγγειλε το αρμόδιο υπουργείο. «Δε νομίζω ότι είναι δύσκολη η διασταύρωση. Ο χρόνος μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν επαρκεί το προσωπικό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε στα 25 ευρώ που θα πληρώσουν οι ασθενείς σε περίπτωση που κάνουν εισαγωγή στα νοσοκομεία. «Άλλο τα 5 ευρώ που ίσχυαν μέχρι τώρα και άλλο τα 25 ευρώ, αν εφαρμοστούν, από 1/1/2014. Αυτό αφορά στα νοσήλια δηλαδή σε εκείνους που θα κάνουν εισαγωγή και εξετάσεις», σημείωσε. Και πρόσθεσε ότι 230.000 ανασφάλιστοι θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν περίθαλψη.

Υποστήριξε ότι «Προσπαθούμε. Έχουμε τους δανειστές απέναντί μας» και μίλησε για το έλλειμμα στον ΕΟΠΥΥ λέγοντας «δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερούμε».