Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι Ελληνίδες celebrities με άψογη σιλουέτα στις παραλίες! Μάθε τα μυστικά τους..

Ώρα μηδέν για την παραλία και οι επώνυμες της ελληνικής showbiz έχουν ξεκινήσει ήδη τις βουτιές τους στην Μύκονο και τα άλλα νησιά. 

Ποια είναι όμως, τα μυστικά τους για μια τέλεια σιλουέτα και ένα καλλίγραμμο κορμί....

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “OK”, οι celebrities ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής με πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά και δεν σταματούν να γυμνάζονται. Βέβαια, θα μου πεις παίζει ρόλο και ο μεταβολισμός, αλλά λίγο πολύ όλες κουράστηκαν για να αποκτήσουν ένα καλογυμνασμένο κορμί.

Τι κάνει η Δέσποινα Βανδή και έχει αυτό το εντυπωσιακό κορμί; Πώς η Μαριέττα Χρουσαλά έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης; Τι γυμναστική κάνουν η Φαίη Σκορδά και η Δούκισσα Νομικού;

Πάμε να μάθουμε...


Δέσποινα Βανδή


Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ερμηνεύτριες και έχει τις τέλειες αναλογίες. Πώς τα καταφέρνει; Η γυμναστική είναι η λύση της Δέσποινας που κάνει κάθε μέρα 1,30 ώρα γυμναστική με τον personal trainer της. Ενώ, τα Σαββατοκύριακα κάνει περπάτημα και κολύμπι.


Μαριέττα Χρουσαλά


Μπορεί να έγινε πρόσφατα μανούλα, αλλά έχει καταφέρει ήδη να χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης, όπως είδαμε στις φωτογραφίες της με μπικίνι από τη Μύκονο. Η Μαριέττα γυμνάζεται εντατικά το τελευταίο διάστημα και κάνει pilates και ασκήσεις με μπάλα.


Ευαγγελία Αραβανή


Τρώγοντας μόνο ένα βασικό γεύμα και πολλά φρούτα και λαχανικά η Ευαγγελία έχει καταφέρει να διατηρήσει άψογη τη σιλουέτα της, ενώ της αρέσει να κάνει yoga και χορό. (Δες εδώ όλα τα fitness μυστικά της)


Φαίη Σκορδά


Η Φαίη είναι σίγουρα μια από τις πιο καλλίγραμμες παρουσιάστριες που αν και δεν στερείται πολλά πράγματα από τη διατροφή της, προσέχει τις ποσότητες που τρώει και δεν καταναλώνει τηγανιτά. Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής της; Το περασμένο διάστημα ακολουθούσε τη μέθοδο TRX, ενώ κάνει συχνά και τζόκινγκ.


Δούκισσα Νομικού


Η Δούκισσα αγαπούσε από μικρή τον αθλητισμό και έκανε μπαλέτο, καράτε και πόλο, ενώ ακόμη και τώρα της αρέσει να γυμνάζει όλο το σώμα της για να έχει ευεξία και καλή φυσική κατάσταση. 

Xtra Συμβουλές από μια... Δούκισσα
Το πρωινό της περιλαμβάνει πάντα ένα ρόφημα πρωτεΐνης. "Μου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζομαι για όλη την ημέρα. Βάζω και καμια μπανάνα. Έχει πάρα πολλές γεύσεις. Εγώ προτιμώ τη σοκολάτα γιατί είμαι κορίτσι της σοκολάτας"! Οι δικές τις συνταγές της επιτυχίας συνοψίζονται στα εξής:

- Δεν μένει ποτέ νηστική και επιταχύνει τον μεταβολισμό: "Κάθε τρεις ώρες θέλω να τρώω κάτι! Έστω και κάτι μικρό για να αυξηθεί ο μεταβολιμός!"

- Καλοκαιρινή αδυναμία.. το παγωτό! "Τρελαίνομαι για το παγωτό. Ας φάμε... Δεν πειράζει. Καλοκαίρι είναι!" λέει στην Τατιάνα.

- Λατρεύει το τσάι, διαλέγει με προσοχή τα σνακ της! "Μου αρέσει πάρα πολύ το τσάι. Γενικότερα τα σνακ τα ξέρουμε όλοι. Υπάρχουν πολλά νόστιμα που μπορείς να φας και να σε κρατήσουν. Γιατί σνακ είναι και τα πατατάκια. Τα τρως και μετά θέλεις να φας άλλα 5 σακουλάκια.

Όπως και να έχει πάντως η Δούκισσα δεν συστήνει τα δικά της μυστικά για όλους: "Όλα αυτά δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος. Αν έχουν κάποιο θέμα να πάνε στον ειδικό"

Και... από γυμναστική;
Φυσικά ένα τέτοιο σώμα δεν γίνεται χωρίς καθόλου φυσική άσκηση. Τι κάνει η Δούκισσα; "Τρελαίνομαι με το ποδήλατο και έξω στη φύση, που είναι πιο πολύ βόλτα δεν είναι γυμναστική. Και στο γυμναστήριο έχω ανακαλύψει τελευταία αυτό το spinining (Πρόκειται για την νέα τρέλα στο γυμναστήριο με στατικά ποδήλατα)" εξηγεί στο "Μίλα"!

Tips γυμναστικής στην καθημερινότητα: Όμως γυμναστική μπορείς να κάνεις και σε περιπτώσεις που δεν φαντάζεσαι. Τι προτείνει η Δούκισσα; "Για παράδειγμα όταν είσαι στο μετρό αντί να πάρεις τις κυλιόμενες σκάλες μπορείς να ανέβεις τις κανονικές δύο, δύό και έχει κάψει χωρίς να το καταλάβεις!"