Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τα μαλλιά μακραίνουν πιο γρήγορα το καλοκαίρι;Έχετε κι εσείς την αίσθηση ότι τα μαλλιά σας μακραίνουν πιο γρήγορα το καλοκαίρι; Κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι η διατροφή μας βελτιώνεται και έχουμε ...... την τάση να καταναλώνουμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά, γεγονός που μας βοηθά να είμαστε και να φαινόμαστε πιο υγιείς. Τα μαλλιά μας ευνοούνται από αυτή την αλλαγή στη διατροφή και, παρά την ταλαιπωρία από ήλιο, βαφές και θάλασσα, γίνονται πιο γερά.

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ρυθμό που μακραίνουν τα μαλλιά το χειμώνα και το καλοκαίρι, τότε αυτή είναι απειροελάχιστη και σίγουρα όχι ορατή.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι το καλοκαίρι τα βαμμένα μαλλιά ξεθωριάζουν περισσότερο και είναι πιο εμφανής η διαφορά ανάμεσα στη ρίζα και τις άκρες. Έτσι, μας δίνεται η εντύπωση ότι τα μαλλιά μακραίνουν περισσότερο.

Ο ήλιος δεν μακραίνει τα μαλλιά μας. Αυτό που κάνει είναι να μας «υπενθυμίζει» ότι πρέπει να πάμε στο κομμωτήριο!


kafeneio-gr.blogspot.com