Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ο Παπανδρέου θέλει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση – Σε ποιούς τηλεφώνησεΔυο τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τους Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Το τι ειπώθηκε δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Παπανδρέου λένε ότι ...... δεν είναι της άποψης των 2 ότι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Λέει ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπροσωπηθεί πολιτικά με κάποιο τρόπο στη νεα κυβέρνηση – όχι απαραίτητα με κορυφαία στελέχη.

Και φέρνουν το εξής παράδειγμα: Όπως η ΝΔ είχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου τους κυρίους Δήμα και Αβραμόπουλο, κάτι παρόμοιο πρέπει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το newsit.gr, υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης, διαφώνησαν ανοικτά με την άποψη Βενιζέλου ότι στην κυβέρνηση δεν πρέπει να μπουν ούτε νυν βουλευτές, ούτε πρώην υπουργοί.