Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ – «Αν μπούμε στην κυβέρνηση θα μας λεηλατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ»Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, το λόγο έλαβαν οι κύριοι Δημήτρης Κρεμαστινός και Βασίλης Κεγκέρογλου καθώς και η κυρία Θεοδώρα Τζάκρηπου διαφώνησαν με την πρόταση Βενιζέλου και τάχθηκαν ...... υπέρ της συμμετοχής στην κυβέρνηση συνεργασίας με κορυφαία πολιτικά στελέχη. Τη διαφωνία του εξέφρασε και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που εξαρχής είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής συμμετοχής.

Το λόγο πήρε ο Γιώργος Ντόλιος ο οποίος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μπει καθόλου στην κυβέρνηση, γιατί διαφορετικά «θα μας λεηλατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος είχε διατυπώσει τη θέση του για αποχή κορυφαίων από την συγκυβέρνηση πριν από τις εκλογές και στην άποψη αυτή επέμεινε και χθες στη θυελλώδη συνεδρίαση της γραμματείας του κόμματος.