Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

H Gwyneth Paltrow θα πρέπει να ζήσει με 29 δολάρια την εβδομάδα

Στέλνει ένα μήνυμα 

Οι διατροφικές συνήθειες της Gwyneth Paltrow ήταν πάντα ένα θέμα συζήτησης. Αλλωστε, έχει κάνει διάσημο το.... τριήμερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης που εφαρμόζει.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποφάσισε να τραφεί με 29 δολάρια την εβδομάδα, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για εκείνους που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα βασικά.

Η Paltrow αποφάσισε να πάρει μέρος στην πρόκληση που της απηύθυνε μέσω Twitter ένας φίλος της. Ετσι, για επτά ημέρες θα έπρεπε να καταναλώσει τρόφιμα που θα κόστιζαν 29 δολάρια συνολικά. Η ίδια, φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της τι θα έτρωγε αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με τα τρόφιμα στο διαδίκτυο. «Αυτά μπορείς να αγοράσεις με 29 δολάρια. Αυτά με τα οποία πρέπει να ζήσουν οι οικογένειες που τρέφονται με κουπόνια», έγραψε, καθώς το τελευταίο είναι το αντικείμενο της συγκεκριμένης πρόκλησης, ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για το θέμα.


Για την ιστορία, η Paltrow αγόραζε αβγά, φασόλια, αρακά, κρεμμύδι, αβοκάντο, καστανό ρύζι, τορτίγιες, μαρούλι, σκόρδο, φρέσκα κρεμμυδάκια, μαϊντανό, μία γλυκοπατάτα, μία ντομάτα, ένα καλαμπόκι και επτά λάιμ.