Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

8 διάσημες που έκαναν σeξ για πρώτη φορά τη νύχτα του γάμου τους

Ορισμένες διάσημες κυρίες έχουν ισχυριστεί στο παρελθόν ότι περίμεναν να βρουν τον έναν και μοναδικό, με τον οποίον θα παντρευτούν και θα ήταν αυτός μαζί με τον οποίο θα ολοκλήρωναν τη σχέση τους..... Ας δούμε 8 τέτοιες περιπτώσεις διάσημων κυριών, που περίμεναν την πρώτη νύχτα του γάμου τους για να χάσουν την παρθενιά τους.


Jessica Simpson: Είχε δηλώσει ότι θα μείνει παρθένα μέχρι να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Nick Lancey, με τον οποίον χόρεψαν τον χορό του Ησαΐα το 2002, μετά από σχέση κάποιων ετών.

Tina Fey: Ήταν παρθένα μέχρι τα 24 της, ώσπου συνάντησε τον σύζυγό της.

Megan Good: Δήλωνε αγνή και αμόλυντη μέχρι τα 30 της.


Tamera Mowry: Έκανε σeξ για πρώτη φορά στα 29 της, μετά τον γάμο της.

Carrie Underwood: Παντρεύτηκε στα 27 της και τότε δοκίμασε τον έρωτα για πρώτη φορά.

Leelee Sobieski: Η εκπληκτική ηθοποιός δηλώνει ότι έκανε για πρώτη φορά σeξ στα 26 της.Julianne Hough: Παραδέχεται ότι είναι παρθένα στα 26 της χρόνια, καθώς ακόμα περιμένει να βρει το άλλο της μισό.

Adrianna Lima: Το πανέμορφο μοντέλο είχε αναφέρει πως θεωρεί το σeξ κατάλληλο μόνο μετά τον γάμο, ενώ είπε επίσης, ότι αυτή είναι η επιλογή της και ότι οι άντρες πρέπει να τη σεβαστούν, διαφορετικά σημαίνει ότι δεν τη θέλουν πραγματικά.