Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ» (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)

Οι 21 ψυχές των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 θα δείχνουν πάντα τον δρόμο.

Μπορεί να έχουν περάσει 34 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, αλλά για την οικογένεια του Ολυμπιακού είναι...
σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δεν είναι μόνο αυτές οι μέρες, όπου μας θυμίζουν την αποφράδα εκείνη στιγμή, αλλά όλο τον χρόνο οι παίκτες όλων των τμημάτων του Θρύλου αγωνίζονται για τις 21 αυτές οι ψυχές και εκείνες με την σειρά τους από την Θύρα 7 των ουρανών θα φωνάζουν για την αιώνια αγάπη τους, τον Ολυμπιακό!

Πλήθος κόσμου ήταν ξανά εκεί, το μεσημέρι του Σαββάτου της 7ης Φεβρουαρίου, για να τιμήσει, όπως τους αρμόζει, τα θύματα της Θύρας 7, στο ετήσιο μνημόσυνο. Στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 βρέθηκαν οι άνθρωποι των οικογενειών, αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού! Ενωμένη σαν μία γροθιά! Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μέλη της Διοίκησης και φυσικά οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο. Όλοι με την θλίψη στα πρόσωπά τους. Όλα τα τμήματα του Θρύλου μας ήταν εκεί. Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ και μέλη της διοίκησης, αθλητές από τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος κ. Κουντούρης. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, από όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Θρύλου, αλλά και από τις έντεκα σχολές της ομάδας μας στην Αττική. Όλοι μαζί φώναξαν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», κάνοντας ακόμα πιο φορτισμένο το κλίμα! Μαζί τους και χιλιάδες φιλάθλων, που δεν αφήνουν ποτέ μόνο τον σύλλογο και δεν ξεχνούν ποτέ τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7!


Η κα. Λόλα Νταϊφά και η κα. Ελευθερία Τουμανίδου, εκπροσωπώντας όλες τις οικογένειες των θυμάτων, μίλησαν στον κόσμο και ζήτησαν από όλους να μην ξεχνάνε αυτά τα παιδιά, που έδωσαν και το αίμα τους για τον Ολυμπιακό! Ζήτησαν από τους παίκτες όλων των τμημάτων να παίρνουν τις νίκες και να στέλνουν χαρά στην Θύρα 7 των ουρανών. Οι ιαχές του κόσμου «ΠΑΡΩΝ», κατά την ανάγνωση των ονομάτων των θυμάτων από την κα. Νταϊφά, συγκίνησε ακόμα περισσότερο άπαντες που βρέθηκαν στον χώρο, οι οποίοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 21 αγγέλων! Ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, κ. Κώστας Μπαρμπής αναφέρθηκε με την σειρά του στα αδικοχαμένα παιδιά και ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει «Αθάνατοι», «Ολυμπιακός», αλλά και «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Έδειξαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πως τα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 θα είναι για πάντα εδώ, δίπλα μας Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών), ΠΑΡΩΝ


Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών), ΠΑΡΩΝ


Ηλίας Παναγούλης (17 ετών), ΠΑΡΩΝ


Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών), ΠΑΡΩΝ


Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών), ΠΑΡΩΝ


Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών), ΠΑΡΩΝ


Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών), ΠΑΡΩΝ


Νίκος Φίλος (19 ετών), ΠΑΡΩΝ


Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών), ΠΑΡΩΝ


Βασίλης Μάχας (20 ετών), ΠΑΡΩΝ


Ευστράτιος Πούπος (20 ετών), ΠΑΡΩΝ


Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών), ΠΑΡΩΝ


Ζωγραφιά Χαϊρατίδου (23 ετών), ΠΑΡΟΥΣΑ


Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών), ΠΑΡΩΝ


Κώστας Καρανικόλας (26 ετών), ΠΑΡΩΝ


Μιχάλης Μάρκου (27 ετών), ΠΑΡΩΝ


Κώστας Μπίλας (28 ετών), ΠΑΡΩΝ


Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών), ΠΑΡΩΝ


Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών), ΠΑΡΩΝ


Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών), ΠΑΡΩΝ


Δημήτριος Αδαμόπουλος (41 ετών), ΠΑΡΩΝ

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός: