Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η Die Welt αποκαλεί τον Βαρουφάκη «σύμβολο του σεξ»!

«Τι είναι αυτό που καθιστά τον Γιάνη Βαρουφάκη σύμβολο του σεξ» διερωτάται η εφημερίδα die Welt, η οποία, μάλιστα..., αναφερόμενη στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, γράφει: «A star is born» - Ενα αστέρι γεννιέται.

Η γερμανική εφημερίδα περιγράφει τον Γίανη Βαρουφάκη ως «συναρπαστικό και σέξι», ενώ για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς επικαλείται «μία ενθουσιώδη Ιταλίδα δημοσιογράφο της εφημερίδας Il Garantista» και κάνει λόγο για «το νέο αστέρι στον ουρανό της πολιτικής» με «τους εκατομμύρια οπαδούς».

«Επίσης μία Πορτογαλίδα ευρωβουλευτής που εκφράστηκε μέσω twitter», ιδιαίτερα θερμά για το σεξ-απίλ του Έλληνα ΥΠΟΙΚ, και ένα γαλλικό αντρικό περιοδικό που τον χαρακτηρίζει ως τον πιο «ερωτικό φαλακρό άντρα», έρχονται να προστεθούν στους «φανατικούς οπαδούς» του Γιάνη Βαρουφάκη, προσθέτει η εφημερίδα.

Η εφημερίδα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα πολλά φωτομοντάζ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και παρουσιάζουν τον κ. Βαρουφάκη ως άλλο Ρομπέν των δασών των υπερχρεωμένων χωρών, ως τον νέο «Μπρους Γουίλις, τον Σποκ του Star Treck ή τον Σούπερμαν.

Τέλος, η γερμανική εφημερίδα επικρίνει τον Γιάνη Βαρουφάκη για τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, το διαμέρισμά «γεμάτο με έργα τέχνης κάτω από την Ακρόπολη, και το εξοχικό του στην Αίγινα, σημειώνοντας ότι δεν ταιριάζει στην εικόνα αυτού που «ανεβαίνει στο ρινγκ» για την «κατώτερη εξαθλιωμένη οικονομικά τάξη».