Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό

H AΕΚ ξεμπέρδεψε με συνοπτικές διαδικασίες από το ματς με τα Χανιά (4-1) και τώρα έχει κάθε δικαίωμα να σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την... ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» (19:30).

Για τους «κιτρινόμαυρους» και τους πολυάριθμους φίλους τους πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη αγωνιστική πρόκληση για τον τελευταίο ενάμιση και πλέον χρόνο, όπου η ομάδα τους έχει βρεθεί μακριά από την κατηγορία που της αρμόζει. Είναι κι ότι αποτελεί το μεγαλύτερο δυνατό crash test για να αποδείξει η «Ένωση» ότι το σύνθημα «Ερχόμαστε» γίνεται πράξη.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Δημήτρη Κολοβέτσιου στο ντέρμπι. Ιατρικά είναι 100% έτοιμος, αλλά μένει να φανεί αν ο Τραϊανός Δέλλας κρίνει πως είναι και αγωνιστικά έτοιμος για να αντεπεξέλθει δεδομένου πως τελευταία του συμμετοχή ήταν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 8 Ιανουαρίου. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.