Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δανεικός… και αγύριστος

Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε από χθες και τυπικά στον Παναθηναϊκό. Και παρότι στη συμφωνία δανεισμού του από τη Σάντερλαντ μέχρι το ....καλοκαίρι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση της ΠΑΕ θέλουν να συνεχίσουν μαζί και μετά τον Ιούνιο.

«Τώρα που γύρισα, θέλω να μείνω εδώ», είπε ο 20χρονος άσος στους ανθρώπους της ομάδας. «Δεν ήρθες για έξι μήνες. Τώρα που επέστρεψες, δεν σε αφήνουμε να φύγεις», ήταν η απάντηση που του έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Παρότι δεν υπάρχει οψιόν, ο Παναθηναϊκός ποντάρει στις πολύ καλές σχέσεις του με την αγγλική ομάδα για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη. Εφόσον, δε, οι «μαυρόγατες» υποβιβαστούν (είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη), η τιμή θα είναι πιο προσιτή.

Ο νεαρός διεθνής είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, αλλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, τον οποίο θα βρει σταδιακά. Ο Γιάννης Αναστασίου θα του δώσει σταδιακά χρόνο και ήδη σκέφτεται το 4-2-3-1 με τον Μαυρία στα άκρα.

Μένει και κι ο Πέτριτς, αν…

Ο Μλάντεν Πέτριτς διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας το τελευταίο δίμηνο. Αν συνεχίσει έτσι, παρά τα 34 του χρόνια, είναι δεδομένο πως θα του γίνει πρόταση ανανέωσης, αλλά με λιγότερα χρήματα από τις 400.000 ευρώ που εισπράττει τώρα.

«Έτσι σε κάθε παιχνίδι…»

Ο Γιάννης Αναστασίου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το μεταμορφωμένο τους πρόσωπο στο ματς με τον Πλατανιά. «Θέλω να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι κι όχι μόνο όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο», τους είπε δίνοντας το σύνθημα εν όψει Παναιτωλικού.
Πηγή: www.sport-fm.gr