Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Σας έχω άσχημα νέα», λέει ο Βαρουφάκης: «Δεν αρπαχτήκαμε με τον Ντάισελμπλουμ»

«Σας έχω άσχημα νέα. Το ρεπορτάζ σας είναι ψευδές. Δεν υπήρξε τέτοιο επεισόδιο ανάμεσα στον Γερούν και εμένα. Λυπάμαι που σας απογοήτευσα» έγραψε ...ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε μήνυμά του στο Twitter, και με αφορμή δημοσίευμα του Business Insider.

Ο κ. Βαρουφάκης διέψευσε τις πληροφορίες περί «θερμού επεισοδίου» μεταξύ του ιδίου και του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στη συνεδρίαση του συμβουλίου στις 16 Φεβρουαρίου.

«Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών διαψεύδει τις φήμες ότι παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον πρόεδρο του Eurogroup» έγραψε το Business Insider λίγο μετά το tweet του κ. Βαρουφάκη.

Το δημοσίευμα βασίστηκε σε πληροφορίες που πρώτη μετέδωσε η Liberation. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, που επικαλέστηκε έναν εκ των υπουργών που μετείχαν στη συνεδρίαση του Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου, το κλίμα ήταν εκρηκτικό, με τον Γ.Βαρουφάκη να αποκαλεί τον Γερούν Ντάισελμπλουμ «ψεύτη».