Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Συνελήφθη επιχειρηματίας με την κατηγορία της δωροδοκίας δημοσίου υπαλλήλου

Μετά από καταγγελία Προέδρου δημόσιου οργανισμού, που εδρεύει στην Κέρκυρα, συνελήφθη 38χρονος επιχειρηματίας, σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για... το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ότι επιδίωκε την ευνοϊκή συμμετοχή της εταιρείας του σε διαγωνισμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικότερα, επεδίωκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού να ακυρώσει το διαγωνισμό και να τον επαναπροκηρύξει, τροποποιώντας τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις.

Ακολούθησαν διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές και σε προκαθορισμένη συνάντηση, χθες το απόγευμα σε κατάστημα στην Κέρκυρα, ο 38χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, να παραδίδει στον Πρόεδρο του Οργανισμού φάκελο με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ως προκαταβολή συνολικού ποσού 15.000 ευρώ, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.