Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Με μαχαίρωσαν και η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορεί να με προστατεύσει»

Ηθοποιός μιλά για τη ληστεία στο σπίτι του και τη Χρυσή Αυγή

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» και μίλησε ανοιχτά τόσο για...
τη ληστεία στο διαμέρισμά του, αλλά και για τη συμπλοκή του με τους κακοποιούς, όπως και της κόντρας μεταξύ του ίδιου και ανθρώπων της Χρυσής Αυγής.

«Έχω αγοράσει ένα σπίτι στην Κουμουνδούρου και κάποια στιγμή έπεσα θύμα κλοπής, όπως όλοι στην πολυκατοικία. Δυστυχώς, είχα την ατυχία μέσα στην πολυκατοικία να ζει μια ομάδα ληστών. Κάποια στιγμή, που σφαζόντουσαν μεταξύ τους, ειδοποίησα την αστυνομία. Θεώρησαν ότι αυτή ήταν μια εχθρική ενέργεια εναντίον τους και μου την πέσανε. Με μαχαίρωσαν στο πόδι και η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορεί να με προστατεύσει. Έπρεπε να πάρω μία θέση, όταν ρωτήθηκα, για το θέμα της παραβατικότητας στο κέντρο. Θεωρώ ότι θα ήταν άτιμο να πω ότι μου την πέσανε Κούρδοι και οι Κούρδοι είναι κακοί άνθρωποι. Το θέμα της παραβατικότητας στο κέντρο είναι θέμα ποιότητας και θέμα πολιτικής βούλησης».

Για τη ΧΑ δήλωσε: «Και βεβαίως μου την έπεσε η Χρυσή Αυγή, η οποία μέσα από το διαδίκτυο έβριζε και ούρλιαζε. Κάποια στιγμή παραιτήθηκαν από τη στοχοποίηση αυτή. Εγώ για ένα διάστημα κυκλοφορούσα και δεν ήξερα ποιος θα με φάει. Θα με φάει Έλληνας, θα με φάει Κούρδος, θα με φάει ένας πολύ Έλληνας; Τελείωσε αυτή η ιστορία, ελπίζω. Όχι ότι αυτοί αλλάξαν γνώμη, απλώς στοχοποιούν κατά καιρούς άλλους ανθρώπους».


Τέλος σχολίασε: «Εγώ είπα αυτό που πραγματικά πιστεύω. Αυτό που ένιωθα και αυτό που θεωρώ, ως κάτοικος του κέντρου, του μοναδικού κέντρου ευρωπαϊκής πρωτεύουσας που είναι υποβαθμισμένο. Να πω το τι συμβαίνει. Το βλέπω. Είναι η καθημερινότητά μου. Ξέρω ότι έξω από την πόρτα μου κάθε πρωί είναι τέσσερις μαύροι που πουλάνε ναρκωτικά. Εγώ τους βλέπω. Γιατί δεν τους βλέπει και ο αστυνομικός να τους συλλάβει;».