Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ντοκουμέντο αναζωπυρώνει το σενάριο ότι βρέθηκαν εξωγήινοι στην Περιοχή 51 (video)

Ακυκλοφόρητο ως τώρα υλικό επαναφέρει τις θεωρίες για το Roswell

Ένα ακυκλοφόρητο ως τώρα ντοκουμέντο...
δημοσίευσε περιοδικό από την Αυστραλία και υποστηρίζει ότι το έχει εξετάσει καρέ-καρέ. Το ντοκουμέντο φαίνεται να δείχνει το σώμα ενός εξωγήινου να παραδίδεται από έναν Αμερικανό στρατιώτη τη δεκαετία του '40.

Ιστοσελίδες που ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι αυτό το κινηματογραφικό υλικό –η λήψη για την ακρίβεια, αφού οι κάμερες δεν μπορούν να εστιάσουν κανονικά– αποδεικνύει ότι η πτώση ιπτάμενου δίσκου στο Roswell το 1947 συνέβη και μάλιστα βρέθηκαν και πτώματα εξωγήινων.

Το αυστραλιανό περιοδικό «UNCENSORED» ισχυρίζεται ότι το υλικό είναι αυθεντικό.

Δυστυχώς όμως, το υλικό έχει πολλές ομοιότητες με διάφορες ταινίες του Hollywood και οι ειδικοί σε θέματα εξωπλανητικά το έχουν ήδη απορρίψει.

Συγκεκριμένα, ο Philip Mantle, ειδικός σε θέματα UFO, αναφέρει ότι το βίντεο είναι ψεύτικο, ενώ η ιστοσελίδα Panoramics αναφέρει ότι «προφανώς, οι τεχνική ομάδα του περιοδικού έκανε μία ανάλυση καρέ-καρέ πριν δώσει το βίντεο στον Τύπο και έχει επιβεβαιώσει ότι είναι αυθεντικό».

«Όχι μόνο δείχνει έναν νεκρό εξωγήινο, ίσως από το Roswell, αλλά και το πτώμα να μεταφέρεται από ένα στρατιωτικό ασθενοφόρο. Υπάρχουν, δηλαδή, αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι το βίντεο χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1940».

Οι ειδικοί, από την άλλη, είναι πιο σκεπτικοί με τον Nigel Watson, συγγραφέα του εγχειριδίου «UFO Investigations Manual», να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το πότε γυρίστηκε το βίντεο, από ποιον και πού το βρήκαν. Άλλωστε, πολλά βίντεο έχουν αποδειχτεί ψεύτικα μέχρι τώρα.