Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η αρχαία Πομπηία με 190.000 Lego

O Ryan McNaught, γνωστός και ως «The Brickman», ανέλαβε πρόσφατα να φέρει εις πέρας μια αποστολή: Του ανατέθηκε από το Μουσείο.... Nicholson στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας να αναδημιουργήσει την αρχαία πόλη της Πομπηίας εξ ολοκλήρου από τούβλα LEGO! Η Πομπηία ήταν μια πόλη στην ιταλική περιφέρεια της Καμπανίας που καταστράφηκε από μια ηφαιστειακή έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Το Μουσείο Nicholson είπε στην Daily Mail ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ανοικοδόμηση της αρχαίας πόλης που έγινε ποτέ από τούβλα LEGO.


Ο McNaught χρησιμοποίησε 190.000 τουβλάκια ενώ κατά το παρελθόν δημιούργησε με LEGO το Κολοσσαίο της Ρώμης και την Ακρόπολη των Αθηνών. «Η χρήση ενός δημοφιλούς μέσου όπως το LEGO επέτρεψε στο Μουσείο για να παρουσιάσει τον αρχαίο κόσμο με έναν τρόπο δοαφορετικό από τα συνηθισμένα, παρακινώντας τους επισκέπτες να μας επισκεφθούν», αναφέρει ο υπεύθυνος του Μουσείου στην Daily Mail.