Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκκληση για τις ανάγκες 100 βρεφών από το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού

Έκκληση για παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες 100 βρεφών και παιδιών από οικογένειες με.... οικονομικά προβλήματα, απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Με ανακοίνωσή του, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επισημαίνει ότι λειτουργεί με τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και ότι στο διάστημα αυτό έχει δεχτεί πάνω από 37.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Επίσης, δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες που απευθύνονται στο Μητροπολιτικό Ιατρείο προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-9631-950 και στην ιστοσελίδα www.mkiellinikou.org