Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απάτη μέσω Facebook: Έταζε ονειρικά ταξίδια στο… πουθενά

Κυριολεκτικά… ονειρικά ήταν τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό που έταζε στην πελατεία του ένας νεαρός που... αναρτούσε αγγελίες στο διαδίκτυο με τη φίρμα ταξιδιωτικού γραφείου. Τουλάχιστον μια γυναίκα που τον πλήρωσε, είδε το ταξίδι μόνο στα… όνειρά της.

Η 49χρονη γυναίκα από τη Θάσο που είδε την αγγελία, επικοινώνησε μέσω facebook στις 24 του περασμένου Νοεμβρίου με τον 23χρονο υποτιθέμενο υπεύθυνο του γραφείου και εκείνος την έπεισε να καταθέσει 1.350 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε. Το θύμα κατέβαλε το ποσό την επόμενη ημέρα, αλλά το ταξίδι αναψυχής που ονειρευόταν δεν έγινε ποτέ!

Έτσι, κατήγγειλε την απάτη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και οι αστυνομικοί εντόπισαν σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ασφάλειας στη Λάρισα τα ίχνη του δράστη. Ο 23χρονος, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες απάτες, δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματά του.