Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ζωίτσα ο…Εξολοθρευτής – Όσοι τα έβαλαν μαζί της δεν μπήκαν στη Βουλή

Η υποψήφια πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να θέσει εκτός μάχης όλους όσοι τα έβαλαν μαζί της....
Σχεδόν κανείς από όσους αντιπαρατέθηκαν μαζί της δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. Μεταξύ άλλων οι κύριοι Μαρκογιαννάκης, Νεράτζης, Υψηλάντης και Ρήγας.

Όταν τελείωσε η συνάντησή της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκι οι δημοσιογράφοι την πλησίασαν και της ζήτησαν να σχολιάσει αυτό το γεγονός.

«Αυτό για να προνοούν οι επόμενοι!» ήταν η απάντησή της.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν γνωρίζει για τα χρονοδιαγράμματα σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η κ. Κωνσταντόπουλου απάντησε, ότι «όλα θα προετοιμαστούν ώστε τίποτα να μην γίνει στο πόδι αλλά ούτε και κανείς να πιαστεί εξ απήνης».

Στο μεταξύ σάλος προκλήθηκε στα social media για την εμφάνισή της την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης. Το λαχανί παλτό και το μπορντό παντελόνι της γνωστής πολιτικού, παρέλασαν χθες από τηλεοπτικές εκπομπές,sites και φυσικά έγινε ο χαμός στα social media!

Το color blocking, το να συνδυάζεις δυο έντονα χρώματα είναι τάση εδώ και πολλά χρόνια. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προφανώς εμπνεύστηκε από την πρόταση της διάσημης σχεδιάστριας Diane von Furstenberg, από τη συλλογή της Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012.