Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καραμανλής και Αβραμόπουλος οι εκλεκτοί του Τσίπρα

Ταραχή προκαλεί στη ΝΔ η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από τη μία το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Καραμανλή, που ...για την ώρα δεν έχει κλείσει, και από την άλλη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είναι δύο υποψηφιότητες που προκαλούν εκνευρισμό στο κόμμα.

Η πρώτη ψηφοφορία αναμένεται να γίνει το επόμενο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Για την ώρα όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν επιθυμεί να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο φαίνεται ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ανοιχτός σε μια τέτοια πρόταση.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς, έχει πει τουλάχιστον προεκλογικά, ότι θα επιμείνει στην αρχική του πρόταση για τον Σταύρο Δήμα.

Εάν όμως προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αβραμόπουλος τότε ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει απέναντι του τους δύο αντιπροέδρους της ΝΔ.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν ο Σταύρος Δήμας θα ήθελε να μπει στη μέση μιας τέτοιας αντιπαράθεσης.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν θεωρείται δεδομένο το «ναι» του κ. Σαμαρά στον Δ. Αβραμόπουλο, αλλά μένει να φανεί εάν θα συνταχθεί στο «όχι» ολόκληρη η νέα κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.