Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ανήλικοι λήστεψαν φοιτήτρια στη Λαμία

Σίγουρα δεν θα περίμενε αυτά που της συνέβησαν όταν αρνήθηκε να δώσει τον οβολό της σε δυο ...ανήλικους τσιγγάνους επαίτες, μια νεαρή φοιτήτρια στη Λαμία. Από τις παρακλήσεις, οι πιτσιρικάδες πέρασαν στη… βία για να αρπάξουν με το ζόρι αυτά που ήθελαν!

Η 23χρονη κοπέλα δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν τα ανήλικα παιδιά όρμησαν κατά πάνω της και την έριξαν στο οδόστρωμα! Καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια τους, εκείνοι της έβγαλαν δια της βίας το μπουφάν και τη μπλούζα που φορούσε, ενώ ταυτόχρονα άρπαζαν όσα χρήματα είχε στις τσέπες της!

Η νεαρή φοιτήτρια έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν από την 23χρονη για την επίθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από αυτούς, που αναγνωρίστηκε από την κοπέλα και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου συνεχίζονται.