Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κιλκίς: Πατέρας και γιος εκβίαζαν εργοδότη για τα ένσημα

Με εκβιασμό που έκανε με τις… ευλογίες του πατέρα του προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τον πρώην εργοδότη του ένας νεαρός απειλώντας τον ότι..., αν δεν του έδινε αυτά που ζητούσε, θα έκανε καταγγελία σε βάρος του για ανασφάλιστη απασχόληση εργαζομένου!

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο εργαζόταν ο νεαρός στο Κιλκίς κατέφυγε στην Ασφάλεια και κατέθεσε ότι ο 24χρονος πρώην υπάλληλός του τον εκβίαζε τηλεφωνικά, απαιτώντας 3.000 ευρώ ως αντίτιμο για ένσημα που δεν είχαν καταβληθεί. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και ακολούθησαν τον 43χρονο στο σημείο όπου θα τα παρέδιδε.

Στο ραντεβού ο 24χρονος εμφανίστηκε μαζί με τον 50χρονο πατέρα του και, μόλις παρέλαβαν τα 3.000 ευρώ από τον 43χρονο, συνελήφθησαν και οι δυο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.