Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Της καρέκλας… το κάγκελο γίνεται στην Βουλή – Ποιοι τις κρατούν με νύχια και με δόντια

Χαμός γίνεται με την ανακατανομή γραφείων στη Βουλή μετά τις νέες εισόδους, αλλά και τους παλιούς που επιθυμούν να παραμείνουν στο κτίριο....
Οι πρώην πρόεδροι της Βουλής οι οποίοι πλέον δεν είναι βουλευτές όπως ο Απ. Κακλαμάνης και ο Βύρων Πολύδωρας δεν παραδίδουν τα γραφεία τους για διευκολύνουν τις νέες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Μάλιστα, τους προτάθηκε να μετακινηθούν σε άλλο κτίριο που είναι ιδιοκτήσιας της Βουλής, κάτι που έχουν πράξει ήδη οι κ.κ. Σιούφας, Πετσάλνικος και η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

Από την άλλη ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί κ.κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Κώστας Σημίτης δεν δέχονται να παραδώσουν τα γραφεία τους και να μεταφερθούν σε άλλο κτίριο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι έχει ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου για το πού θα τοποθετήσει ο καθένας το γραφείο του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως «τσακώνται» για το ποιός θα μετακομίσει στον πρώτο όροφο και ποιός στο ισόγειο, μιας και οι δύο θέλουν να παραμείνουν κοντά στην αίθουσα της Ολομέλεια που είναι στο ισόγειο του κτιρίου.