Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κέρκυρα: Ο άντρας φύλαγε τσίλιες και οι γυναίκες άνοιγαν σπίτια

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση κάνουν οι άνδρες της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν πλήρως τη δράση μιας τριμελούς συμμορίας τσιγγάνων, δυο γυναικών και ενός άνδρα, που... διέπραξαν δύο διαδοχικές διαρρήξεις στην πόλη της Κέρκυρας, σε σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν.

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 37 και 21 χρόνων είχαν αναλάβει τη… δύσκολη δουλειά, να παραβιάζουν δηλαδή τις πόρτες των διαμερισμάτων, ενώ ο 30χρονος συνοδός τους εκτελούσε καθήκοντα τσιλιαδόρου. Οι δράστιδες ήταν ιδιαίτερα ικανές στις διαρρήξεις καθώς, μέσα σε λίγα λεπτά, άρπαξαν 200 ευρώ, δυο κινητά και προσωπικά είδη από ένα σπίτι και διάφορα χρυσαφικά από ένα άλλο.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στην ταυτοποίηση των μελών της σπείρας που συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για κλοπές κατά συναυτουργία. Η προανάκριση παραμένει ανοιχτή, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κρύβονται πίσω και από άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.