Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απατεώνες «αδειάζουν» τις τσέπες των πιστών στα Χανιά

Χρήματα για την δήθεν ενίσχυση, του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ζητούν οι απατεώνες που ....εξαπατούν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τους πιστούς στα Χανιά.

Στα γραφεία της Μητρόπολης, σύμφωνα με το flashnews.gr , ήδη έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες από Χανιώτες, που αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται στα σπίτια, μεμονομένα ή σε ομάδες, επιτήδειοι που ζητούν χρήματα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως. Όμως όπως φαίνεται, ουδεμία σχέση με την Μητρόπολη έχουν.

Σε οποιαδήποτε άλλωστε, περίπτωση υπάλληλος της Μητροπόλεως έχει εισπράξει χρηματικό ποσό πάντοτε παραδίδει στον δωρητή απόδειξη είσπραξης σφραγισμένη και υπογεγραμμένη με την επίσημη σφραγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Με σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες παρακαλούνται εάν πέσει κάτι παρόμοιο στην αντίληψή τους να επικοινωνήσουν με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.