Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καρέλης: Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό

Όπως κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής, έτσι και ο Νίκος Καρέλης θέλει κάποια στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, ακόμη όμως... δεν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Με δηλώσεις του στο match program του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό για το Κύπελλο, ο 22χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του βρίσκονται μόνο οι «πράσινοι», με τους οποίους θέλει να κατακτήσει αρκετούς τίτλους ακόμα.

Επιπλέον, παραδέχτηκε πως στο «τριφύλλι» σκέφτονται την διατήρηση του τροπαίου, ωστόσο προτιμούν να μιλήσουν στο… γήπεδο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης (30/10) με την ομάδα του Αγρινίου, τονίζοντας πως ο αντίπαλός τους δεν έχει κάτι να χάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Η περυσινή πολύ καλή σεζόν «σφραγίστηκε» από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το… repeat αποτελεί ένα στόχο για εσάς και φέτος;

«Εμείς σαν ομάδα αυτό που θέλουμε και έχουμε πει είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος της χρονιάς και θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Σίγουρα το Κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που θα θέλαμε, αλλά δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να “μιλάμε” μέσα στο γήπεδο!».

-Όντας δεύτερος σκόρερ, ήσουν από τους πρωταγωνιστές για τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση πέρυσι, ενώ πέτυχες γκολ και στον τελικό. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και φέτος;

«Όντως, πέρυσι ξεκίνησα καλά, σκόραρα αλλά μετά άργησα να… πάρω μπροστά (σ.σ. γέλια). Βασικά, εγώ θέλω να πηγαίνω καλά σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αν είναι Κύπελλο Πρωτάθλημα ή φιλικό, να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ. Τα γκολ είναι μέρος της δουλειάς μου σίγουρα και ελπίζω να βάλω όσα περισσότερα γίνεται».

-Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι… απρόβλεπτος, ωστόσο, με θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση…

«Καταρχάς, θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο το ματς. Όντως, με μια νίκη εμείς θα περάσουμε ουσιαστικά στην επόμενη φάση, αλλά ο Παναιτωλικός έρχεται στην Λεωφόρο χωρίς πολλά περιθώρια, μετά την ήττα του στον πρώτο αγώνα. Φυσικά, το θέμα είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς, σκοράροντας και διώχνοντας το άγχος. Γενικώς, θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων, σε κάθε ματς…».

-Αντίπαλός σας είναι μια ομάδα από την SuperLeague και μάλιστα από αυτές που θεωρούνται καλές. Πως περιμένεις τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και που πιστεύεις ότι θα κριθεί;

«Πιστεύω καταρχήν ότι ο Παναιτωλικός θα παίξει κλειστά, δεν είναι ομάδα που ανοίγεται και θα προσπαθήσει να μας “χτυπήσει” με αντεπιθέσεις. Έχει γρήγορους παίκτες μπροστά. Επίσης, δίνει έμφαση και απειλεί στα στημένα, γιατί διαθέτει ψηλά κορμιά! Πάντως, επαναλαμβάνω ότι όλα θα κριθούν από την δική μας δημιουργικότητα και κυρίως την ευστοχία μας… Το ιδανικό είναι κάθε ευκαιρία που θα κάνουμε να την μετουσιώσουμε σε γκολ, να μην χρειαστεί δηλαδή να φτιάξουμε 10 φάσεις και να κερδίσουμε στο τέλος με… 1-0 μόνο!».




-Σε προσωπικό επίπεδο, η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό, προφανώς. Πως την εισέπραξες εσύ;

«Είναι μοναδική εμπειρία για κάθε ποδοσφαιριστή το να κληθεί στην εθνική ανδρών! Φυσικά, είναι και μεγάλη μου τιμή! Μπορεί να μην συνδυάστηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά στο χέρι μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως, επειδή μέσω του Παναθηναϊκού ήρθε η κλήση μου -η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκα και με αρκετή δουλειά και με τις σωστές οδηγίες του προπονητή να διακριθώ- θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτό».




-Τελευταία βλέπουμε ότι το όνομά σου ακούγεται πλέον και για το εξωτερικό. Το έχεις σκεφτεί αυτό, δεδομένου πως πρόσφατα έπαιξες εκτός Ελλάδας, για το μέλλον;

«Το μυαλό μου είναι 100% στον Παναθηναϊκό, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό! Θέλω και πρέπει να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται, να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ κι όταν θα είμαι έτοιμος 100% θα σκεφτώ και το επόμενο βήμα… Ονειρεύομαι παράλληλα να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό ως τότε και θα είναι πολύ καλό για μένα αν τα καταφέρω».

Πηγή: Sport-fm.gr