Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πιπιλή: Ματάκιας ο παππούλης Αμβρόσιος

Η επίθεση που δέχθηκε η Φωτεινή Πιπιλή από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, με τον τελευταίο να αναφέρεται στο. ντεκολτέ της, έκανε τη βουλευτή της Ν.Δ. να πει...: «Ματάκιας ο παππούλης».

Μιλώντας στον «ΒΗΜΑ FM», η Φωτεινή Πιπιλή απάντησε στα όσα ειπώθηκαν για την ίδια από τον Μητροπολίτη. «Δεν είναι της παρούσης, αλλά της παρελθούσης. Ένα έχω να πω για τον παππούλη: ματάκιας, μεταξύ μας! Δεν φαίνεται καν το ντεκολτέ στη φωτογραφία. Κάποιος χρυσαυγίτης οπαδός του το είπε, αλλά ματάκιας απεδείχθη, όταν είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει. Κάποιο πρόβατο του ποιμένος, χρυσαυγίτης, είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει. Διότι αν είδαν το δικό μου ντεκολτέ, ε, εντάξει! Και ο φωτογράφος, άλλη φορά, παράκληση, διότι είναι καλά τα παιδιά, αν δεν βλέπουν κάτι, γιατί πάνε να βγάλουν φωτογραφία; Ματάκιας λοιπόν ο παππούλης. Μόνο έτσι μπορώ να συμπεριφερθώ. Ας διαβάσει τι του γράφουν στο amen.gr για τις κατάρες που εκστόμισε ιεράρχες. Και εδώ τελειώνω την ιστορία αυτή.», τόνισε.

«Αποφράδα μέρα»

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε και στο πρωτογενές πλεόνασμα και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,, λέγοντας ότι «είναι αποφράς ημέρα η σημερινή και για τις δηλώσεις Παπανδρέου στο Καστελόριζο, αλλά κυρίως για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ανελο-χρυσαυγίτες λαϊκοεθνικιστές, οι οποίοι συνεχώς αρνούνταν και μιζέριαζαν και έκαναν διασπορά ψευδών ειδήσεων στον κόσμο ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και η Ελλάδα βυθίζεται περαιτέρω. Αποφράς ημέρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, αλλά και η χθεσινή, με ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι αυτό στη Θράκη.»

Η επίθεση της στην αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίστηκε, όταν ρωτήθηκε για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Ήταν εθνικά επιζήμια η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι υπάρχει μία άθλια πολιτική αντίφαση. Πάγια αρχή της Αριστεράς είναι το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό του πολίτη και του ανθρώπου. Και απεδείχθη ότι η πάγια αυτή αρχή του δικαιώματος αυτού ισχύει αρκεί να μην αυτοπροσδιορίζεται αυτός ως Ρομά, για παράδειγμα, όπως η κυρία Σουλεϊμάν και να αρνείται να δεχθεί ότι είναι από την Τουρκία. Διάβασα προσεκτικά την ανακοίνωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ από την Ξάνθη και την κατηγορεί ότι είχε σχέσεις εθνικιστικού χαρακτήρα με μεγαλοεργολάβους τύπου Εμφιετζόγλου που θυμάστε ότι ο κ. Εμφιετζόγλου είχε δαπανήσει χρήμα σε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες και πολίτες για να γράψει το λεξικό της πομακικής γλώσσας ή άλλων τοπικών διαλέκτων και του δικαιώματος των πολιτών να ομιλούν όπως η ομιλία που χρησιμοποίησε η κυρία Σουλεϊμάν και όμως αποπέμφθηκε με το χειρότερο τρόπο από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν απαράδεκτα και εθνικά επιζήμια αυτά που συνέβησαν χθες και πιστεύω να βάλουν μυαλό στον κεντρικό ΣΥΡΙΖΑ και να καταλάβουν ότι δεν μπορεί το 4% των ακραίων να εκπροσωπεί κατά τα άλλα το 27% των ελλήνων ψηφοφόρων που τον στήριξαν με την ψήφο τους.»