Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Κάστρο» μέχρι το τέλος!

Ένα στοιχειωμένο ρεκόρ κατάφερε να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ με τη χθεσινή του επικράτηση (2-0) επί του Ατρομήτου στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν φέτος να επαναλάβουν την καλύτερη εντός έδρας πορεία της ιστορίας τους, όταν... τη σεζόν 1978/79 είχαν 16 νίκες και μία ισοπαλία σε μία σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να εκμεταλλευτεί – εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας – το… κάστρο του.

Άλλωστε, και στον θεσμό του Κυπέλλου οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μόνο νίκες, αφού στα τρία ματς που έχουν δώσει στην έδρα τους έχουν κερδίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0), τον Ηρακλή (5-1) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-0).

Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ και την Μεγάλη Τετάρτη κόντρα στους Πειραιώτες, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-1 του Καραϊσκάκη.

Το θετικό για τους Θεσσαλονικείς είναι πως θα είναι ξεκούραστοι, καθώς στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την τελευταία αγωνιστική της διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει επτά ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους τιμωρημένους Στοχ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Βίτορ, Λίνο, Λούκας και Λάζαρ, με τον Ρουμάνο να απουσιάζει και από έναν αγώνα στα πλέι οφ.

Παράλληλα, στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες Χούσεν, Μαντούρο και Μάρτενς.
Πηγή: sport-fm.gr