Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σήμερα οι υποψήφιοι της «Πρωτοβουλίας»

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» στις εκλογές πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην... αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη δημοτική κίνηση «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» πλαισιώνουν εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών ομάδων της πόλης (επιστήμονες, δημιουργοί, καλλιτέχνες, σπουδαστές, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί κ.ά.).

Το ψηφοδέλτιο, όπως αναφέρουν από την παράταξη, «απαρτίζεται από νέους με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή στα κοινά, αλλά και ανθρώπους με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, εγγυάται τη συνέχεια και την ανανέωση, την πολυφωνία και την ανεξαρτησία, τη διάθεση για προσφορά και δημιουργία».

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Γιάννης Μπουτάρης και η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» καλούν τους πολίτες σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παρουσίαση του απολογισμού του τριετούς έργου της παράταξής στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.