Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι αρχηγοί… το παλεύουν

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανελευσινιακού και πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον «τελικό» της Πέμπτης με την Ουνικάχα στη Μάλαγα.

Στον αγώνα αυτό οι πρωταθλητές Ευρώπης θα... έχουν σίγουρα την απουσία του Στράτου Περπέρογλου (που δύσκολα προλαβαίνει και το ματς της επόμενης εβδομάδας με την Αναντολού Εφές στην Πόλη και βάζει στόχο κυρίως το ματς με τον Παναθηναϊκό), ενώ αγωνιούν για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, που χθες αμφότεροι έμειναν εκτός.

Ο μεν αρχηγός των «ερυθρόλευκων» εξακολουθεί να πονά στο γόνατο, δεν είναι 100% έτοιμος (δεν ήταν ούτε στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή), αλλά εκτιμάται πως θα σφίξει τα δόντια καθώς το παιχνίδι στην Ανδαλουσία είναι χωρίς αύριο. Ο… υπαρχηγός της ομάδας έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και κάθε φορά που επιχειρεί να ανεβάσει ρυθμούς νιώθει ενοχλήσεις από τη θλάση στον πλευρικό μυ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ωστόσο θα προσπαθήσει να προλάβει. Η αποστολή των Πειραιωτών θα πετάξει το απόγευμα της Τρίτης, θα διανυκτερεύσει στη Ρώμη και την Τετάρτη θα μεταβεί στη Μάλαγα.

Τι γίνεται με Κόλινς

Ο Μάρντι Κόλινς μετά τη… μη συμμετοχή του απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα χθες και παρά τις πολλές απουσίες χρησιμοποιήθηκε για μόλις οκτώ λεπτά στη νίκη επί του Πανελευσινιακού. Η φημολογία περί αντικατάστασής του είναι έντονη, αλλά από πλευράς ΚΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος. Σημειώνεται πως εφόσον αποκτηθεί ξένος γκαρντ στη θέση του, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας (ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός φτάσει στα προημιτελικά ή το Final Four), ενώ για να παίξει στην Α1 θα πρέπει να μείνει εκτός ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, γιατί οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν μόνο μία ακόμη αλλαγή εν όψει των play offs.

Πηγή: sport-fm.gr