Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 51χρονου

Και σε δεύτερη σύλληψη προέβη η αστυνομία για την υπόθεση του χθεσινού φονικού στο Αντισκάρι. Μετά το συμβάν η αστυνομία συνέλαβε ένα από τους τέσσερις δράστες και κατόπιν συνέλαβε και ...δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Ο πρώτος συλληφθείς είναι νεαρός άνδρας που βρέθηκε σε σπίτι κοντά στην περιοχή, μετά από μια άγρια καταδίωξη που πραγματοποιήθηκε και είχε έντονα στοιχεία Far West στη Μεσαρά.

Αναζητούνται άλλοι δύο που φέρονται ως δράστες και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη τους. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας ηλικίας 51 ετών έπεσε θύμα άγριου ξυλουδαρμού για μία ασήμαντη αφορμή (δείτε εδώ).

Την οικογένεια συνοδεύει μία ακόμα τραγική ιστορία, αφού πέρυσι ο άτυχος άνδρας είχε χάσει το παιδί του, σε ένα παιχνίδι της μοίρας με αδερφό του, ο οποίος αναπαρυστώντας ληστή τον είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα με καραμπίνα.

Το τραγικό περιστατικό του χθεσινού εγκλήματος έρχεται για μία ακόμα φορά να αναδείξει τα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, αλλά και να αναστατώσει για μία ακόμα φορά το νότο του νομού Ηρακλείου, ο οποίος επιχειρεί σε όλους τους τόνους να κάνει σαφές πως η Μεσαρά δεν είναι ούτε οι τραμπούκοι, ούτε οι δολοφόνοι, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον για την περιοχή.

Πηγή: prismanews.gr