Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επίσκεψη βασίλισσας Ελισάβετ στη Γαλλία

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα επισκεφθούν τη Γαλλία το τριήμερο 5-7 Ιουνίου, προσκεκλημένοι του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, για να...
συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 70 ετών από την απόβαση στη Νορμανδία.

Όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στις 6 και τις 7 Ιουνίου η βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου θα παραβρεθούν στις τελετές που θα γίνουν στη Νορμανδία και το Παρίσι. Για την τελευταία ημέρα της επίσκεψής τους είναι προγραμματισμένη η συνάντηση που θα έχουν με τον Ολάντ στο μέγαρο των Ηλυσίων.

Η 87χρονη βασίλισσα Ελισάβετ είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά τη Γαλλία πριν από μια δεκαετία, για τον εορτασμό τότε των 60 χρόνων από την απόβαση των Συμμάχων που σήμανε την έναρξη της απελευθέρωσης της Ευρώπης από το ναζιστικό ζυγό.

Τα τελευταία χρόνια το βασιλικό ζεύγος έχει περιορίσει κατά πολύ τις μετακινήσεις του στο εξωτερικό. Το τελευταίο ταξίδι της βασίλισσας στο εξωτερικό ήταν τον Οκτώβριο του 2011 στην Αυστραλία.
athina984.gr