Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εξοργισμένη με τον Χατζηνικολάου η Αννα Μισέλ …

Εξω φρενών φέρεται να είναι η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με τον συνεργάτη του Star και εκδότη της Real News, Νίκο Χατζηνικολάου.

Αιτία η δυσμενής μεταχείρισή της και η...
άνιση κατανομή χρόνου – όπως παραπονιέται εντόνως η Ασημακοπούλου- στην εκπομπή «Στον ενικό» την περασμένη Δευτέρα. Η Ασημακοπούλου είναι οργισμένη γιατί θεωρεί πως αδικήθηκε σε σχέση με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος (όπως λέει η εκπρόσωπος) ευνοήθηκε και απολάμβανε την προστασία του οικοδεσπότη, Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε και αρμοδίως τα παράπονά της στη Συγγρού, όχι μόνο για τη μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στην ίδια αλλά συνολικά για την «αρνητική στάση που κρατάει ο τηλεοπτικός σταθμός Star απέναντι στη ΝΔ».

Κατόπιν τούτου υπήρξε «επίσημη» και συντεταγμένη αντίδραση προς την διοίκηση και την ιδιοκτησία του σταθμού για «να τραβήξουν το αυτί στον Χατζηνικολάου και σε όποιoν άλλο χρειαστεί». Μάλιστα όπως γράφει το «Καρφί» το θέμα έφθασε ψηλά με αποτέλεσμα να πέσουν και τα σχετικά τηλέφωνα ώστε «να μην επαναληφθεί το φαινόμενο»…

Αντε μετά να κάνεις την υποτιθέμενη «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία, τη στιγμή μάλιστα που ο κάθε πικραμένος ή πικραμένη μπορεί να παρεμβαίνει στην εργοδοσία κάνοντας τα όποια παράπονά του…

Τα βροντάς ή δεν τα βροντάς να φύγεις;

Άννα Μισέλ Best of