Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Δεν μου άρεσε να με βλέπω στον καθρέφτη»

Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε ότι δεν αγαπούσε το σώμα της λόγω των περιττών κιλών και αποκάλυψε πως κατάφερε να αγαπήσει την εικόνα της.

«Δεν έδινα... μεγάλη σημασία στο ντύσιμό μου. Έφταιγαν κάποια παραπάνω κιλά που είχα και δεν μπορούσα να φορέσω ό,τι ήθελα. Έτσι, ασχολήθηκα λίγο περισσότερο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω χάσει συνολικά δέκα κιλά. Τώρα, όμως, έχω μάθει πια το σώμα μου καλά. Μπορεί να έβαλα δύο κιλά στις γιορτές, αλλά γνωρίζω καλά τον τρόπο με τον οποίο θα τα χάσω», δήλωσε στο περιοδικό «People».

Και συνέχισε: «Φυσικά και έχω ατέλειες στο σώμα μου. Γενικώς, δεν αγαπούσα το σώμα μου, δεν μου άρεσε να με βλέπω στον καθρέφτη. Και ελαφρώς ζήλευα τις άλλες παρουσιάστριες της τηλεόρασης που φορούσαν ό,τι ήθελαν. Κάποια στιγμή ο οργανισμός μου, μου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί του. Τώρα έχω μάθει να με αγαπάω περισσότερο. Με τη διατροφή και τη γυμναστική είδα το σώμα μου κυριολεκτικά να αλλάζει. Και μπορώ να τρέχω οπουδήποτε. Σε γήπεδα, στη θάλασσα, στο διάδρομο στο σπίτι. Μερικές φορές πιέζομαι, αλλά χωρίς αερόβια άσκηση δεν γίνεται δουλειά».